top of page
DSC_0326.jpg

Environ Cool Peel behandelingen

De unieke Cool Peel® Technologie ven Environ is een niet-invasief, intelligent huid vernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen, gezonde cellen te maken en verhelderen.

Littekens verminderen, poriën vervagen.

In de diepere huidlagen wordt collageen aangemaakt waardoor de huid steviger wordt en lijntjes minder zichtbaar.

TCA Cool Peel

Een TCA-peeling, ook wel TriChloorAzijnzuur peeling genoemd, is een van de sterkste peelings die ingezet kan worden tegen huidveroudering, pigmentproblemen, fijne lijntjes en littekens. 

Het TCA-molecuul is zeer klein waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komt. Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt, perfect om fijne lijntjes en huidveroudering te behandelen! Daarnaast zorgt het voor exfoliatie van de bovenste huidlaag en voor herstel. Hyperpigmentatie door zonschade of een zwangerschapsmasker wordt daarom langzamerhand steeds minder zichtbaar.

Electro-Sonic Ionzyme DF technologie behandelingen

De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde, stralende huid.

De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht.

Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd. 

De producten en behandelingen van Environ werken met de huid samen om meer te bieden van wat de huid nodig heeft, precies daar waar het nodig is waardoor de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is.

bottom of page